ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε. ιδρύθηκε από το Νικόλαο Αρβανιτίδη.
Είναι μια καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ με οικογενειακό χαρακτήρα.
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.
4ο ΧΛΜ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΝΑΟΥΣΑΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 59100, ΒΕΡΟΙΑ
ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
ΤΗΛ. +3023310 22246
FAX  +3023310 23071
email: info@arvanitidis.com.gr
website: www.arvanitidis.com.gr
ΙΣΤΟΡΙΑ
     1949 Ο Νικόλαος Αρβανιτίδης εγκαινιάζει ένα μικρό παντοπωλείο στη Βέροια στην οδό Παλιάς Κεντρικής. Εργαζόμενος σκληρά και γεμάτος μεράκι για τη δουλειά καταφέρνει να κερδίσει την δική του θέση στην αγορά όχι μόνο της Βέροιας αλλά και της Έδεσσας και της Κοζάνης. Αποκτά φήμη αξιόλογου και ικανού εμπόρου και η πελατεία του συνεχώς αυξάνεται.

     1969 Με χαμηλές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση ο Νικόλαος Αρβανιτίδης συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο χονδρικό εμπόριο και επεκτείνει τον κύκλο εργασιών του στους όμορους νομούς της Ημαθίας.

      1972 Εγκαινιάζεται το πρώτο κατάστημα λιανικής στην οδό Αριστοτέλους στη Βέροια.

     1979 Χρονιά ορόσημο καθώς οι υιοί του Νικολάου Αρβανιτίδη, Γεώργιος και Χαρίλαος αποκτούν ενεργό ρόλο και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης.

      1983 Μεταφορά του πρώτου καταστήματος λιανικής σε ένα κατάστημα 900 τμ, το οποίο αποτέλεσε τον πρώτο κρίκο της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ Αρβανιτίδης.

Στην επόμενη δεκαετία η αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ λειτούργησε πολλά νέα καταστήματα στη Βέροια και ευρύτερα στον Νομό Ημαθίας.

     1993 Το 1993 πραγματοποιείται η μεταφορά των αποθηκών σε μαγαλύτερη αποθήκη, η οποία βοήθησε στην περαιτέρω ταχεία ανάπτυξη της επιχείρησης.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία επεκτείνεται εκτός του Νομού Ημαθίας και εγκαινιάζει Super markets σε Ν.Θεσσαλονίκης, Ν.Πιερίας, Ν.Πέλλας, Ν.Χαλκιδικής.

     2000 Η  εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε. προχωρά στην εξαγορά των εταιρειών "Γαλαξίας Α.ΒΕ.Ε." και "¶ξονας Α.ΒΕ.Ε.". Με την κίνηση αυτή προστέθηκαν 40 νέα καταστήματα λιανικής πώλησης στον νομό Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, τα οποία συνέβαλαν στην ταχύτατη άνοδο της επιχείρησης.

Την ίδια χρονική περίοδο αναπτύχθηκε νέο και πρωτοποριακό σύστημα logistics με σκοπό την γρήγορη εξυπηρέτηση των καταστημάτων και την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών.

     2002 Η επέκταση συνεχίζεται με την εξαγορά της αλυσίδας super markets "ΑΣΕΛΕ Α.Ε." που είχε 6 καταστήματα στο Ν.Ιωαννίνων.

Το 2002 η ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε αποφασίζει τη συμμετοχή της στον όμιλο ΕΛΟΜΑΣ όπου συμμετείχαν 48 επιχειρήσεις super markets ανά την Ελλάδα.

Πρόκειται για μία στρατηγική συμμαχία αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ που διαθέτουν παρόμοια φιλοσοφία λειτουργίας, αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα και μοιράζουν κοινά οράματα και στόχους.

     2006 Η εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε αναπτύσσεται και προχωρά στην λειτουργία νέων καταστημάτων λιανικής πώλησης στο Ν.Θεσσαλίας, Ν.Καβάλας, Ν.Καρδίτσας, Ν.Μαγνησίας, Ν.Κοζάνης, Ν.Καστοριάς, Ν.Φλώρινας, Ν.Σερρών.

     2011 Η επιχείρηση ανοίγει 2 νέα καταστήματα στην πόλη της Λάρισας, 1 στο Βόλο, 2 στην Κατερίνη, 1 στη Θεσσαλονίκη και 1 στη Χαλκιδική.

     2011 Η εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε. αριθμεί πλέον 170 super markets.
  ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ
  Στόχος της ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε. είναι:

       Nα ικανοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών του διατηρώντας χαμηλές τιμές και προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

       Να προωθήσει ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα και να δημιουργήσει ευρεία γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.

  Στα άμεσα σχέδια της ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε. είναι το άνοιγμα νέων καταστημάτων και ίσως μία νέα εξαγορά που θα ενισχύσει το στρατηγικό πλάνο επέκτασης της επιχείρησης γεωγραφικά.
  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
  Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αποτελείται από τον Πρόεδρο Νικόλαο Αρβανιτίδη και τους διευθύνοντες συμβούλους Γεώργιο Αρβανιτίδη και Χαρίλαο Αρβανιτίδη.
   
  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
  Σήμερα η εταιρεία «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.» απασχολεί πάνω από 2000 υπαλλήλους και κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στην αγορά.
   
  επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
   
   
   

  Τα Νέα μας

   
  30/9/2013 έως και 2/10/2013
  Από Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 έως και Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, ΜΟΝΟ στα super...
   
  25/7/2013 έως & 27/7/2013
  Από Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 έως και Σάββατο 27 Ιουλίου 2013, ΜΟΝΟ στα super markets...
   
   
   
   
   
   
   
   
  ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.
  Ελληνική Αλυσίδα Super Markets
  4ο χλμ Βέροιας - Νάουσας, Πατρίδα Ημαθίας

  Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Istopolis